Vårprogram 2020

Svängigt skön och härlig jazz….

….är vad vi alltid bjuder på. Missa inte chansen att ta med vänner och bekanta på så många som möjligt av alla de svängiga konserter vi bjuder in till i vår på konserthuset.
Läs programbladet noggrant. pricka av just de konserter Du känner att Du definitivt inte vill missa. Det finns jazz för alla smaker . Från svängig klassisk tradjazz till fullödig mainstreamjazz och ett flertal härliga sångerskor.

Två gånger är vi i Stora salen, fyra gånger i Lilla och en gång i foajén på foajéscenen. Lägg så till detta Svensk Jazz’ stora evenemang Jazzfesten 2020 helgen 8-10 maj som vi tillsammans med Västmanlandsmusiken är värd för. Lördag 9 maj är det stor galakväll i jazzens tecken i konserthuset. Till denna galakväll återkommer vi senast under mars månad med ett fullödigt program, artister, band och tider.

I övrigt bjuder vi som alltid på ett par nya konstellationer som inte tidigare besökt oss, t ex The Hebbe Sisters i sällskap med Jan Adefelt Swingtime Trio tisdag 3 mars. Notera även Django Reinhardtaftonen tisdag 4 februari då Sveriges förnämsta Djangogitarrist Gustav Lundgren kommer tillsammans med fyra utsökt skickliga franska unga Djangomusiker djupt involverade i Gipsyjazzens historia. Den kvällen kan vi både äta och dricka gott vid borden framför foajéscenen och drömma oss åter till 1930-/40-talets Paris och jazzklubbarna där, Boka bord och biljetter i tid bara så du inte riskerar att missa denna gudabenådade Django Reinhardtafton. I övrigt finns det flera ytterligare godbitar i programbladet. Så läs, välj och köp biljetterna snarast så du inte i onödan riskerar missa någon av våra härliga jazzkvällar!

Målsättningen med våra konserter är att ingen, vare sig bland er eller bland våra gästande musiker, skall känna sig besviken när man beger sig hemåt efter en jazzkväll arrangerad av oss. Alla skall vilja komma tillbaka och det snarast möjligt. Så det är bara att pricka av och notera i almanackan vårens alla jazzbegivenheter.

Ladda ner vårens program 2020 här

Välkomna på våra jazzkvällar!

För styrelsen i Jazzens Vänner Claes Tillander, ordförande  claes.tillander@gmail.com
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Kommande evenemang