tisdag 1 augusti 2023

Familjen Carling & Gunhild Carling

Av många efterfrågat återbesök av Gunhild Carling som sedan tre fyra år är permanent bosatt i Kalifornien USA. Där bor hon med sin familj (maken Johan och barnen Idun och Viggo). Såväl Idun som Viggo är idag tonåringar som båda går i skola i USA och är samtidigt mycket begåvade musiker både instrumentalt och vokalt. Vi hoppas naturligtvis att förutom Gunhild även Idun och Viggo kommer att vara med på familjen Carlings turné i Sverige i sommar som i så fall kommer att bestå av minst tio personer. Nestorn i familjen är mamma Aina på banjo plus sonen Max med sina döttrar Petronella och Linnea, dottern Gerd med sonen Herman, dottern Gunhild med barnen Idun och Viggo samt sonen Ulf med sina två söner Ville och Gustav sex resp sju år gamla som även de båda går i familjens musikaliska underhållningsbana. Som basist i familjebandet medverkar familjens gode vän sedan många år Håkan Persson.

Familjen Carling är helt enkelt ett fantastiskt unikum i musikvärlden. Gunhild har redan, efter blott ett par år i USA, blivit mycket efterfrågad som artist såväl med olika egna band som gästartist med olika lokala band. I det närmaste över hela den nordamerikanska kontinenten har hon uppträtt. Från New York till Hawaii, från Florida och Texas i söder till storstäder i Canada. Ja helt enkelt över allt! I New York på t ex den världskända klassiska jazzklubben Birdland har hela familjen Carling samtidigt uppträtt minst ett par gånger det senaste året. Alltid med samma fantastiska recensioner. Världsklass såväl musikaliskt som underhållningsartistiskt! Ja, nästan hela familjen är minst sagt även utsökta och etablerade cirkusartister med framträdanden som är rent hisnande att få uppleva.

Att på klassiska Vallby Friluftsteater som en gång i tiden stod på Tillberga Folkets Park få presentera Familjen Carling kan inte vara mera passande än detta. En afton då dessa, förhoppningsvis minst tio personer ur Familjen Carling, kommer att bjuda på inte bara svängigt härlig klassisk jazz utan som nämnts ovan även på ett flertal mycket kvalificerade varieténummer. Boka in tisdag första augusti i almanackan och gör det genast!

Vallby Friluftsteater, Västerås

Pris: 300kr (Medlem 250kr)

Övrig information:

Billjettförsäljning till våra evenemang:

Serviceavgift tillkommer normalt vid köp av biljetter till våra konserter.

Köp online på: vastmanlandsmusiken.se
samt i Västerås konserthus biljettkassa i foajén.
För öppettider, se Västerås konserthus hemsida.

Västmanlandsmusiken, Västerås Konserthus
Kopparbergsvägen 1, 722 13 Västerås
Tel: 021-40 36 02
Telefontid: 14.00 – 16.00 Tisdag – Torsdag
E-post: info@vastmanlandsmusiken.se

Kommande evenemang