Vårens program 2021

Svängigt skön och härlig jazz….
…är vad vi alltid bjuder på. Så trots alla de problem och helt ovana förutsättningar som Coronapandemin skapat för både oss, er kära publik och alla andra är vår förhoppning och vårt bestämda mål att konserterna i vår skall kunna genomföras på samma coronasäkrade sätt som vi kunde göra under hösten 2020.

Trots att vi ändå, pga coronan, då blev tvungna ställa in våra två sista konserter. Vi kommer t ex att ha fem av våra konserter i Stora salen, en i lilla salen och den sjunde i foajén. Vårt förnämliga samarbete med konserthusledningen, läs Västmanlandsmusiken, kommer att fortsätta även fram- ledes. De har ju på ett mycket fint och förtjänstfullt sätt organiserat för Coronasäkrade konserter i konserthuset. Ordentligt fastställda avstånd såväl i stora som lilla salen och i foajén och enbart sittplatser gäller.

Läs bladet noggrant, pricka av just de konserter Du känner att Du definitivt inte vill missa. Det finns jazz för alla smaker. Från svängig klassisk traditionell jazz till fullödig mainstreamjazz. Fem gånger är vi alltså i Stora salen, en gång i lilla salen och en gång i foajén. Köp gärna biljetterna per omgående till våra evenemang så Du inte riskerar missa någon av våra härliga jazzkvällar! Till de första konserterna kan vi bara förhoppningsvis sälja högst femtio biljetter. Sedan får vi se vad som even- tuellt blir ett nytt beslut fram över. Vi hoppas givetvis på en utökad gräns.

Målsättningen med våra aktiviteter är att ingen, vare sig bland Er eller bland våra gästande musiker, skall känna sig besviken när man beger sig hemåt efter en jazzkväll arrangerad av oss. Alla skall vilja komma tillbaka och det snarast möjligt. Så det är bara att pricka av och notera i almanackan vårens alla jazzbegivenheter. Låt oss gemensamt hjälpas åt så skall vi tillsammans komma igenom denna så trista Coronapandemi.
Håll avstånd, tvätta händerna och inte minst tummarna som vi måste hålla för att allt skall gå väl!

Välkomna på våra jazzkvällar!

För styrelsen i Jazzens Vänner Claes Tillander, ordförande​

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.